Dios Agency

Добри решения за вашия бизнес.

Кои сме ние

DIOS Agency е сплотен екип от няколко души, които са в бизнеса заедно от 15 години.

Уебсайт

Уебсайтът е задължителен за вашия бизнес. Ние можем да създадем красив уебсайт от най-високо ниво, който да бъде вашата перфектна визитка и вашата конкуренция да завиди.

Онлайн магазин

Изграждаме красиви, функционални и перфектно работещи онлайн магазини с платформата OpenCart. Можем да добавим една дузина функционалности и импорт на експортни файлове.

Реклама

Без реклама няма трафик. Рекламaта е важен фактор в развитието на бизнеса ви. Изграждане на рекламни кампании и анализ във Facebook, Instagram и Google Ads.

SEO Оптимизация

Инвестицията в оптимизация на уебсайта ви е най-умния ход, който ви предлагаме да направите. Можем да анализираме конкуренцията и оптимизираме уебсайта ви, за да може вашият бизнес да бъде видим при търсене в Google.

Копирайтинг

Качествено съдържание с цел оптимизиране на уебсайта по желани ключови думи. Поддържаме връзка с цяла армия копирайтъри, които могат да създадат уникално съдържание по вашата тема.

Изграждане на бизнес

Ние можем да бъдем вашият съветник при изграждане на онлайн бизнес от А до Я. От съвети до цялостна концепция кое и как трябва, и може да се направи.

Проекти

Портфолиото ни говори повече от хиляди сладки думи.

The corresponding post type is disabled. Please make sure to 1) install The7 Elements plugin under The7 > Plugins and 2) enable desired post types under The7 > My The7, in the Settings section.

dios-barca

Ивайло Илив

Idea Maker & CEO

Аз съм Ивайло Илиев, основател на Dios Agency. Първият ми сайт датира от 2006 г., а от 2010 г. до ден днешен се занимавам с изграждане на онлайн бизнеси. Силните ми страни са създаване на уебсайт, онлайн магазини, Seo оптимизация и реклама.

Как работим?

Как протича работния процес

1.

Обсъждане

Искаш онлайн бизнес, фирмен уебсайт, оптимизация или реклама? Не се колебайте да се свържете с мен. Ще седнем на чаша кафе и ще обсъдим вашите желания и планове.
2.

Концепция

''Цветният чертеж е на масата'' и рисуваме още идеи. Изграждаме цялостна концепция и сме готови да изградим и стратегията. Мечтите са безплатни, но ние пък сме се готови да ги реализираме.

3.

Финалната стратегия

Вече сме изготвили целия процес, анализирали сме конкуренцията и сме готови да да пресъздадем нарисувания проект. Да започваме тогава!
4.

Работа по проекта

Стартирали сме работа по проекта, вие ни помагате с идеи и информация. Държим ви в течение какво създаваме и резултата от работата ни. Правим промени ако е нужно и работи по финализирането му.
5.

Проекта е готов

Вече проекта ви е готов. Следва обучение как да да продължите вие да поддържате проекта си.
6.

Поддръжка

Ако нямате време или не искате да имате ангажираност към вашия проект, то ние можем да ви предложим поддръжка на месечна база.

dios.bg.online@gmail.com

Стараем да се получите отговор в рамките на деня.

тел. 0886 226 111

Работното ни време е: 08:00 - 17:00 (пон-пет.)

Ние сме тук за вас

Имате идея за проект? Нека я обсъдим!