/

19.11.2023

Създаване на фирмен уеб сайт с WordPress

В тази дигитален епоха в която живеем, онлайн присъствието е ключово за успеха на вашият бизнес, а създаването на уеб сайт е крачка, която не може и не трябва да бъде подценявана. WordPress, със своята гъвкавост и неограничени възможности се превърна в предпочитан инструмент за милиони собственици на уеб сайтове. Ако сте готови да представите своя бизнес с уеб сайт на WordPress, то ние от Dios.bg сме готови да ви помогнем да навлезете в дигиталния свят.

Уеб сайтът е визитката на вашия бранд!

Създаването на фирмен уеб сайт с WordPress не е само техническо предизвикателство, но и израз на вашия бизнес и стил. Ще ви разкажем как протича процеса по създаването му, ако намерите в наше лице помощник за това.

Стъпка 1: Подготовка и Планиране

Преживейте целите си за уеб сайта. Какво искате да постигнете? Кои са силните ви страни? Къде е позициониран бизнеса ви (локално или в цялата страна)? Планираме структурата и съдържанието, което ще предоставяте.

Стъпка 2: Регистрация на Домейн и Избор на Хостинг

Изберете подходящ домейн, който отразява бранда ви (препоръчваме .bg разширение на домейна, ако бизнеса ви е насочен в България). Регистрирате го, а ние ще се погрижем за хостинга (компютърът на който ще бъде качен вашия уеб сайт)

Стъпка 3: Инсталиране на WordPress

Ние ще инсталираме и ще надстроим платформата.

Стъпка 4: Избор на Тема и Дизайн

Заедно ще изберем тема, която отговаря на визията и потребностите на вашия бизнес. За WordPress са създадени безброй теми прекрасни теми.

Стъпка 5: Добавяне на Основно Съдържание

Вие ни предоставяте информация за вашия бизнес – описание на дейността, изображения и всичко, което сметнете за необходимо. Ние ще създавам основните страници – Начало, За Нас, Услуги, Контакти.

Стъпка 6: Добавяне на Допълнителни Страници и Съдържание

Препоръчително е да се добавят допълнителни страници като Блог, Проекти, Галерия и др., според нуждите на вашия бизнес. Публикувайки редовно актуални съдържания, ще допринесе положително по оптимизацията на сайта (повече за този процес може да прочете тук)

Стъпка 7: Използване на Плъгини за Разширена Функционалност

Ще добавим нужните плъгини за допълнителни функционалности към уеб сайта си, като например форми за контакт, социални мрежи и аналитикс.

Стъпка 8: SEO Оптимизация

SEO оптимизация (Search Engine Optimization) е процесът на подобрение на видимостта на уеб сайт в търсачките като Google, Bing или Yahoo. Целта е да се увеличи органичният трафик, т.е. посетители, които намират уеб сайта чрез търсене, без да се плаща за реклама. SEO оптимизацията включва различни стратегии и техники с цел подобряване на ранга на уеб сайта в резултатите от търсене.

Стъпка 9: Тестване и Функционална Изправност

Тестваме уеб сайта си в различни браузъри и устройства, за да се уверим, че изглежда и работи добре. Следва предаване на проекта към вас 🙂

Стъпка 10: Редовно Обновяване и Поддръжка

Ние можем да поддържаме и да се грижим за вашия уеб сайт.

Ако искате да наемете дигитална агенция Dios.bg за създаване на вашият нов фирмен уеб сайт, може да се свържете с нас.

    From the same category